0
Karácsony Otthon

Türkiz karácsony

2015. December 4. Friday

Az én világom a kicsit vintage, inkább piros, fehér, zöld színekben pompázó karácsonyi dekoráció felé húz, de tudom, hogy nem mindenki van ezzel így.

Tetszenek a nagyon színes dekorációk is, egyes helyeken nagyon jól mutat a fehér karácsonyfa, és most olyan karácsonyi dekorációs ötleteket hoztam, ahol a türkiz, kékes szín kap fő szerepet. Nekem nagyon tetszenek, attól függetlenül, hogy a saját otthonunkban nem tudnám elképzelni, mert más stílus.

Viszont ha te úgy érzed, hogy igen, ez az amire mindig is vágytál akkor ne habozz, inspirálódj, és legyen idén türkizes a karácsony nálatok!

dekoracio-karacsony-turkiz karácsonyi-dekoracio-turkiz karácsonyi-dekor-turkizben karacsony-turkiz kek-karacsonyi-dekor mezeskalacs turkiz-feher-karacsony turkiz-kar turkiz-karacsony turkiz-karacsonyi turkiz-karacsonyi-dekor turkiz-karacsonyi-gombok turkiz-mikulas-zokni

A képek szokás szerint a pinterestről származnak. Itt megtekintheted őket.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Zsiros Barbara 2015. December 16. Wednesday at 14:59

    Fantasztikusak a dietas receptek, nagyon valtozatos es konntuek. A kislanyom cukorbeteg es mar joparat kiprobaltam. Varom az insist. Koszonom.

  • Leave a Reply