Tuti fenék és combformálás

Tuti fenék és combformálás

Itt a nyár, és úgy érzed nem áll jól a bikini, a szoknya? Szükséged lenne valami jó fenék és combformáló gyakorlatra? A feszes fenék, formás comb eléréséhez az egyik legjobb út a sok-sok guggolás. Amit végezhetsz súlyzóval vagy a nélkül is. 6 gyakorlat otthoni alakformáláshoz, a tökéletes comb és popsi eléréséhez.

1. Gyakorlat

Széles terpeszben, lábfejek kicsit kifelé néznek, guggolj picit le, de nem kell, hogy a comb és a lábszár derékszöget zárjon be, állj meg úgy félúton, majd tartsd meg ezt az állapotot és emeld el a sarkad a földtől fel, aztán tedd le. Ismételd meg ezt 12-szer.

 

2. Gyakorlat

Guggolj le és tedd le az ujjbegyeidet magad elé a földre, majd nyújtsd ki a lábad és ereszkedj vissza. Ismételd a gyakorlatot 12-szer.

 

3. Gyakorlat

Picit nagyobb, mint vállszélességű terpesz a kiinduló helyzet, kezek a csípőn. Guggolj le mélyen, majd mikor felállsz, emeld meg az egyik lábad magad elé, úgy hogy magad előtt keresztbe rúgj, kifordított lábfejjel. Pont mintha egy labdát rúgnál el (a képen látható módon), majd guggolj vissza és ismételd ezt meg a másik irányba is. Mindkét irányba végez 12-12 rúgást.

 

4. Gyakorlat

Vállszélességű terpesz, kezek a tarkón, guggolj le és felálláskor húzd a térded keresztbe az ellentétes kar irányába, miközben a könyököddel is közelítesz felé. Pont mintha felüléseket végeznél. Ismételd a gyakorlatot 12-12-szer mindkét lábra.

 

5. Gyakorlat

Guggolj le, mindkét kéz hátrafelé legyen nyújtva, mintha épp nagyot készülnél ugrani. Lendítsd előre a kezeidet, ezzel egy időben állj fel és nyújtsd az egyik lábad hátra, miközben előre dőlsz, így elérve a tökéletes mérlegpózt, tartsd 1-2 mp-ig, majd vissza a kiinduló helyzetbe. Mindkét lábra ismételd 12-12-szer.

 

6. Gyakorlat

Guggolj le úgy, hogy a falnak támasztod a hátad, a combod és lábszárad derékszöget zárjon be. Ebből a pózból emeld meg a jobb térded majd vissza, utána a balt és vissza. Ismételd minkét lábra 12-szer.


Minden gyakorlatnál 12-es legyen az ismétlés, ha végig értél ismételd meg a gyakorlatokat még kétszer, tehát összesen 3 kört csinálj.

2 comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Animated Social Media Icons Powered by Acurax Wordpress Development Company
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers