0
Karácsony

DIY ajándék ötletek – házi készítésű ajándékok karácsonyra

2014. November 26. Wednesday

Gondolkoztál már rajta mi kerüljön a fa alá? Össze írtad, hogy hány embernek szeretnél meglepivel készülni? A tervezés, karácsonyi  készülődést segíti az ingyenes karácsonyi tervező, nyomtasd ki, töltsd ki és vidd magaddal, hogy bármikor kéznél legyen, és mindig összeszedett legyél.

Biztosan neked is hosszú a lista, még ha csak a szűk családi kör ünnepel is együtt. Gondolkoztál már rajta, hogy saját készítésű ajándékokkal lepd meg rokonaidat, barátaidat? Nem csak sok pénzből lehet örömet szerezni, és hidd el, a házi készítésű, kreatív ajándékokkal még nagyobb sikert is arathatsz.

Persze, tudom minden családban, társaságban lesz olyan akiről tudod, hogy ezeket a dolgokat nem értékeli, én nem is rájuk gondoltam. A legnagyobb öröm természetesen az, ha boldognak láthatjuk a családunkat, egymást. Mi kell ehhez? Drága ajándékok? Valójában nem, csakis szeretet, és természetesen mellé mindenki örül egy két apróságnak, amit bontogathat, aminek örül, legyen az egy rég áhított könyv, egy pakli kártya, amivel végre játszhat a család, egy új takaró a hűvös estékre, vagy éppen egy házi készítésű meglepi.

Még több házi készítésű ajándék itt

Összegyűjtöttem 8 olyan diy – saját készítésű karácsonyi ajándékot, amit könnyű elkészíteni, nem kerül sokba, és mégis értékesek. Van köztük amit a gyerekek készíthetnek el a nagyinak, keresztszülőknek, apukának -anyukának (a másik felügyelete mellett, teljes titokban persze), készíthetjük mi magunk a gyerkőcöknek, vagy rokon gyerekeknek, és olyan ötleteket is kinéztem, ami szuper ajándék bárkinek, akár családtagnak, akár barátoknak, a lényeg a “tálalás”. Készítsd el a meglepetést igényesen, mint ahogy az illusztrációkon is látod, és máris a tányér linzerből, díszcsomagolt desszert lesz, a kikevert kakaóporból hideg estékre instant megoldás – és az üveg is újra használható.
diy-ajandek diy-babahaz-gyerekeknek diy-gyertya-ajandek diy-kotott-ajandek hazi-suti-ajandek sajat-keszitesu-karacsonyi-ajandek sajat-keszitesu-szappan-ajandekeheto-diy-ajandek

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Barbara 2014. December 4. Thursday at 19:07

    Fantasztikusan szép az oldalad és ami nem mellékes nagyon hasznos is gratulálok! Boldog Karácsonyt nektek !

  • Leave a Reply