0
Harmónia

Valentin napi gyors finomságok

2015. February 9. Monday

A férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Persze közhelyes tudom, de van benne némi igazság. Ki ne szeretne úgy ébredni, hogy meleg kávé/tea és reggeli várja, vagy kedveskedsz egy finom romantikus vacsorával. Valentin napkor sem kell mást tenned, csak szeretettel készítsd el párod kedvenc ételét, vagy amit épp megkívántok, extraként adj neki egy kis szívecskés formát, és máris sokkal hangulatosabb lesz. Persze felkapott a Bálint napi őrület tudom, és nem is kell követned, és nem kell csatlakoznod azokhoz, akik szívecskés ajándéktárgyakkal lepik meg kedvesüket ilyenkor. Igaz az is, hogy nem csak ezen az egy napon kell szeretnünk egymást, de ha már egyszer a szerelmesek is kaptak egy naptárban jegyzett napot az évben, akkor miért ne lehetne ezen a napon is magunkra zárni az ajtót és örülni egymásnak, a szerelem érzésének. Nem kell giccses tárgyakat vásárolni, de ha szeretnél, akkor tedd meg, ne zavarjon, hogy más mit mondd.

Én sosem voltam Valentin nap párti, mindig úgy tekintettem rá, mint egy felkapott szokásra, de az elmúlt években mégis minden évben kedveskedtünk ezen a napon a párommal valamivel egymásnak. Kinőttünk már a szívecskés bögre,párna,maci,kulcstartó dolgokból, sőt, ezek soha nem is tetszettek, azonban olyan jó érzés volt egyik évben úgy haza rohanni ebéd szünetben ebédelni, hogy a rohanás helyett most lágy zene várt, meg volt terítve, és meglepi ebéd fogadott. Tudtam, hogy a férjem készült vele, felkelt korábban, titokban elkészített mindent, félre tette az aznapi elintézni valókat, hogy abban a 45 percben is tudjon nekem kedveskedni, mert aznap csak egy ebédszünet jutott nekünk kettesben. Persze ezt más napokon is meg lehet tenni, de ha már itt van ez az ünnep, akkor eldöntheted, hogy beszállsz e a buliba, vagy csak azért sem fogsz ezen a napon semmi extra figyelmességgel fordulni a párod felé.

Ha benne vagy, ha nem, akkor se felejtsd el, hogy az évnek még olyan sok napja áll előttünk, és a rohanásban ragadjatok ki egy két órát mindig magatoknak, és tartsatok szerelmes órákat, mert ez segít, hogy a kapcsolat szilárd és örömteli legyen.

Gyors ötletre van szükséged mivel lepd meg  párod Valentin nap reggelén? Vagy milyen vacsit készíts, esetleg gyors ebédet? Ezt a néhány ételt még buzgó férfiak is összedobhatják, ez lenne ám az igazi meglepetés! Idén még szerencsénk is van, mert szombatra esik a Bálint nap, így nagyobb eséllyel tudjátok együtt tölteni az egész napot, akár együtt is  elkészíthetitek a finomságokat.

Bálint napi reggeli

balint-napi-reggeli

Amerikai palacsinta diétásan – Valnetin napra készítsd szívecskés szaggató segítségével

valentin-napi-etelek valentin-napi-reggeli valentin-napi-tojás valentin-napra valentin-nap-reggelivalentin-napra-reggeli Bálint napi pizza és sajtok

valentin-napi-szivecskes-etelek

Diétás pizza recept – Valentin napon a tésztát formázd szív alakúra, de egyébként ezt máskor is megteheted.

valentin-napi-sajt sajt-fondue pizza-valentin-napra

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply