0 termék 0Ft
Ropogós csicseriborsó– csipsz helyett egészséges nasi

Ropogós csicseriborsó– csipsz helyett egészséges nasi

dietas-csicseriborsoSzereted a sós rágcsálni valókat? Bár a mogyoró, a kesudió egészséges, magas E-vitamin tartalmuk miatt érdemes beiktatni őket a táplálkozásunkba, a mértékre nagyon figyelni kell. Büntetlenül egy zacskó mogyorót nem fogyaszthatunk el. A sós mogyorótól érdemes teljesen tartózkodni. A nagy mennyiségű mogyorófogyasztással nem csak a súlyunkat gyarapíthatjuk, de pattanásaink számát is.

Készíts inkább házilag ropogós, fűszeres csicseriborsót. A diétás nasit az egész család díjazni fogja, filmezéshez, vagy buliba is tökéletes.

Hozzávalók

2 konzerv csicseriborsó

2 evőkanál olíva olaj

1 teáskanál füstölt paprika

½ teáskanál tengeri só

¼ teáskanál őrölt bors

sult-csicseriborsoA csicseriborsót mosd át alaposan, majd csepegtesd le és szárítsd meg. Használhatsz konzerv csicseriborsót, de saját magad is megfőzheted, ha van időd. Fújd le olaj sprayvel, vagy locsold meg az olíva olajjal és 200 fokon előmelegített sütőben süsd 20-25 percig. A tepsi aljára teríts sütő papírt, majd miután elkészült szórd meg a fűszer sókkal, jól rázd össze és hagyd kihűlni.

Ötletes rágcsálni való, ha valami sós, diétás nasira vágysz. Fogyókúrás, ám mégis laktat. A csipszekkel ellentétben nem kell félned a magas szénhidrát és zsírtartalomtól, és ízfokozókkal sincs tele.

5 comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Social Media Icons Powered by Acurax Wordpress Development Company
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers